Logo

Honningmarcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smuttede mandler
3 ½ spsk cremet blomsterhonning
2 spsk rosenvand
evt. kanel
 
Mandlerne pureres til hvedemel i en mixer eller køres igennem mandelkværn
og stødes derefter helt fint i en morter.
Mandler og honning kommes i en skål som stilles over en gryde med
kogende vand indtil honningen bliver blød.
Rosenvand røres i og massen skal derefter tørre 24 timer, tildækket
ved stuetemperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her