Logo

Kylling tandoori med mango og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ stk Kylling
14 g Tandoori
2 stk Kylling lever
2 stk Porre
2 dl Mango juice
1 stk Strimler af citron skallen
6 g Kapers
10 blade Mynte
1 spsk olivenolie

Kyllingen deles i lår, brystfilet og marineret med tandoori i ca. ½ time hvorefter de grilles til den ønsket grilning inkl. kylling leveren. Porren renses og grilles ved lav varme til den er mør og vendes med kapers, citron skallen, mynte og olivenolie. Mango juicen lunes uden at koge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her