Logo

Lammekoteletter med champignoner 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
½ tsk salt
groftkværnet peber
1 pakke frossen hel spinat (450g.)
1 dl cremefraiche
salt + peber

Den yderste del af fedtkanten skæres fri fra begge sider af koteletten. Steges samlet på højkant med fedtsiden nedad på en god varm pande 2-3 min. koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og brunes 1 min. på hver side. Koteletterne tages af panden.

Spinaten optøs ved jævn varme i en gryde uden låg, så noget af vandet kan fordampe. cremefraiche røres i og spinaten smages til med salt og peber.

Spinaten fordeles i et ret tyndt lag i et ovnfast fad. Koteletterne lægges evt. taglagt med fedtkanten øverst på spinaten.

Grilles på ovnens midterrille ved 275ºC 6-7 min afhængig af koteletternes tykkelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her