Logo

Tamilsk Dampet rismel og kokos - Puttu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rismel
100 g dampet hvedemel
50 g kokosmel (frisk eller tørret)
kogt vand
salt


Læg melposen på en rist over vand der koger.
Prik huller i posen. Dampes i 15 min.
Rist rismel på panden og køl ned.
Blandes med hvedemel og salt.
Kogt vand hældes i blandingen indtil konsistensen er som tyk, lidt tør grød.
Kokosmelen blandes i og dejen nulres som til smulderdej.
Retten dampes over vand og under låg i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her