Logo

Squash i beignet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. squash i 1. cm. tykke skiver
21/2 dl hvedemel
¾ tsk salt
½ tsk peber
2 piskede æggeblommer
2 ½ dl øl
2 spsk smeltet smør eller margarine
2 stiftpiskede æggehvider
olie til stegning
 
Dup squashskiverne tørre i køkkenrullepapir.
Bland hvedemel, salt, peber, æggeblommer og øl.
Rør det grundigt.
Tilsæt det smeltede smør og lad dejen hvile 1 time i stuetemperatur.
Fold de stiftpiskede æggehvider i, dyp skiverne i dejen og dypsteg dem i hed olie, til de er lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her