Logo

Leverpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¾ kg lever
1 ¾ kg flæskekød
1 kg flæsk
2 spsk salt
1 tsk st. hvid peber
1 spsk sukker
L revet løg
½ tsk fint hakket
timian
½ l kold hovedsuppe

Lever og flæskekød hakkes 6 gange gennem maskinen.
Flæsket koges næsten mørt, afsvales, skæres i smaa terninger og røres i levermassen.
Krydderierne tilsættes. Det hele æltes sammen med hovedsuppen til en forholdsvis lind fars.
Fyldes i ikke for vide spegepølsetarme, der ikke prikkes.
De stoppes løst, og der må ikke komme luft ind i tarmen, pølserne koges derefter ca. ½ time, dog helst svag varme (90ºc.).
Vendes af og til. Lægges i let pres til næste dag og røges derefter i to døgn.
Holder sig ikke ret længe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her