Logo

Persillerod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Persillerod

 

Persillerod kommer fra Middelhavs-området og er nært beslægtet med almindelig persille. Bladene kan også bruges i maden som erstatning for persille.

Persillerod og pastinak ligner hinanden, men persilleroden er mere fast og en anderledes smag end den sødere pastinak.

 

• Persillerod bliver sprød og knasende når den tilberedes.

 

I sæson

September til Marts

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her