Logo

Tagliatelle med røget laks og aromatisk sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fersk pasta
400 g tomater
2-3 dl fløde
100 g laks i strimler
1 lille løg
rosmarin
oregano
salvie
peber
persille
olie

Finhakket løg i olivenolie, løgen må ikke blive brune. Urter tilsættes. Tomater tilsættes. Det hele skal koges ind til ca. halv mængde - svag varme.
Fløden tilsættes. Koges ca 10 min med svag varme. Smag til med nykværnet peber.
Pasta gøres klar og koges.
Laksen tilsættes tomatsaucen kun et minutt før servering - den skal lige være gennemvarm!
Server med hakket persille. Parmesan er ikke nødvendig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her