Logo

Ristet havbars på purée af knoldselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orata con pinoli - til 4 personer
 
4 havbarsfileter med skind, 500 g ialt
1 kvist timian
Extra jomfruolivenolie
1 fed hvidløg
 
Sauce:
30 g finthakkede pinjekerner
10 g meget fintreven citronskal
10 g hakket persille
Extra jomfru olivenolie
 
Purée:
400 g knoldselleri i små tern
½ l mælk
½ l vand
1 hakket løg
 
Fisk: Hak hvidløg og timianblade, bland godt og drys over fisken.
Lad trække 2 timer på køl.
 
Puree: Sauter løget i lidt olie i 5 minutter, tilsæt knoldselleritern og efter yderligere et par minutter mælk og vand.
Lad simre i ½ time, til sellerien er helt mør.
Tag den op af væsken, passer gennem et dørslag og tilsæt så meget væske, at konsistensen passer.
 
Sauce: Pisk alle ingredienser sammen.
 
Steg fisken hårdt på skindsiden og server på et leje af knoldselleripuree med saucen omkring.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her