Logo

Tunbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds tun i vand
1 økologisk løg
2-3 æg
2-3 fed hvidløg
Citronsaft
rasp
Salt
peber
Margarine

Dåsen med tun åbnes og vandet presses fra.
Tunkødet røres til en lind, men sammenhængende fars, sammen med de øvrige ingredienser.
Farsen formes til fire bøffer, der vendes i rasp krydret med salt og peber.
De steges på panden med 5-6 minutter indtil de bliver gyldne.
Serveres med nye kartofler og en grov salat, for eksempel en tomatsalat med basilikum-marinade

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her