Logo

Torstens tomatsill med lök

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store fileter af saltsild
1 rødløg i skiver
10 cm porre, i tynde skiver
Marinade:
2 dl cremefraiche (38%)
1 dl cremefraiche (18%)
1 dl tomatketchup
1 tsk hot chili­sauce
½ dl finthakket dild
1 tsk allehånde, groftknust
 
Udvand saltsilden i koldt vand i nogle timer.
Skær fileterne i 2 cm brede bidder.
Bland marinaden og kom sild, løg og porre i.
Stilles i køleskab mindst et døgn.
Holder mindst en uge.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her