Logo

Kringle uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
100 g margarine
40 g melis
3-5 spsk mælk
1 stk æg
40 g rosiner
40 g sukater
20 g mandler
20 g melis
 
Lav dejen og tril den ud til en lang pølse, som trykkes flad.
Læg vaskede og tørrede rosiner og finskåret sukat på den.
Læg dejen sammen, så at rosinerne og sukaten dækkes og form den til en kringle på en smurt og melet plade.

Smør den med æg el. mælk og sukker og strø groftskårne mandler (el. nøddekerner) og melisen over den.
Bag den gulbrun i en forvarmet ovn på 200°C i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her