Logo

Sesamstegt skinkeschnitzel med kold nudelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. Xing Fu nudler
4 skinkeschnitzler
2 dl skummetmælk
1 dl sesamfrø
havsalt og friskkværnet sort peber
en god olie
1 squash
½ bdt broccoli
3 gulerødder
6 artiskokhjerter fra dåse

Nudlerne koges ganske kort og sættes til afkøling i en si.
Schnitzlerne vendes i mælk og derefter i sesamfrø, hvorefter de steges
på en pande med lidt olie samt salt og peber.
Squashen skylles og rives.
Artiskokhjerterne skæres ud i mindre stykker.
Broccolien skylles og skæres i små buketter.
Gulerødderne skylles, skrælles og kugles med et lille kuglejern
(alternativt skæres de i små tern).
Grøntsagerne og de afkølede nudler blandes og drysses med lidt salt og
peber.
Tips: Server evt. skinkeschnitzlen med citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her