Logo

Sild i gele 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene gøres i stand og skæres midt over, eller rulles i fileter. Koges langsomt i vand med krydderier og tages op. Suppen, der skal bruges til geleen, må være helt klar. Tilsættes, medens den er varm, 15 blade husblas pr. 1. I en kold randform hældes lidt gele, således at også siderne beklædes. Når den er kold pyntes med halve citronskiver, kogt gulerod, æggeskiver eller lign. Heri lægges sildene, og randformen fyldes lidt efter lidt med gele. Ved anretningen slås formen ud; midten kan fyldes med en mayonnaisesalat af kogte ærter og asparges, drysset med hakket æg og fintskåret purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her