Logo

Koteletter i tomat-paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 koteletter
hvedemel
60 g smør/margarine

Sauce:
3 store løg
8 skiver røget bacon
20 g smør/margarine
4 tsk paprika
2 dl tomatpuré
2-3 dl fløde

Koteletterne vendes i hvedemel med salt og peber, brunes og anrettes i et ovnfast fad.
Løg og baconterninger svitses.
Paprika, tomatpuré og fløde tilsættes.
Saucen koges igennem og smages til, jævnes og hældes over.
Stegetid ca. 30 min. ved 180 °C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her