Logo

Svesker i parmasvøb på rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 skiver parmaskinke
20 store flotte stenfri svesker
100 g rucolasalat
25 g ristede pinjekerner
Havsalt og friskkværnet sort peber
 
Skær det synlige fedt fra parmaskinken og del hver skive i to. Pak hver
sveske ind i hver halvdel bacon og læg dem i et ovnfast fad.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 5 min, til parmaskinken er sprød.
Skyl imens rucolasalaten og tør den godt.
Fordel den på 4 tallerkener.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og fordel dem ligeledes.
Drys lidt salt og peber på og læg de lune, sprøde svesker i svøb på salaten.
Kan både bruges som forret, frokostret eller tilbehør til hovedret.


Energi: Protein: 23%, Fedt: 22%, Kulhydrater: 55%, 244 kcal pr. person.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her