Logo

Porremarineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kylling

Marinade:
2 dl olie
1 porre skåret i fine strimler
3 spsk klippet persille
groftmalet peber
1 spsk vinaigre
1 tsk salt
lidt tørret timian

Kyllingen parteres ud i 4 dele og trækker på et koldt sted med den sammenpiskede marinade nogle timer.

Brunes derefter i smør og steger med lidt af marinaden plus lidt hønsebouillon og småsteger under låg ca. 30 min.

Serveres med skysauce, kogte kartofler eller ærter og bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her