Logo

Spegesildroulader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fileter af udvandede spegesild befris for ben og skind. Belægges med halve rensede ansjovisfileter, dildkviste, persille og fintskåret løg. Fileterne rulles sammen og stilles fast sammenrullet i et smurt gratinfad. Drysses med rasp og tilføjes smør. Sættes i ovnen i ca. 15 min. ved 175° og overhældes da med fløde. Sættes atter ind i ca. 15 min. Anrettes og serveres med pommes sautes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her