Logo

Urtefarseret oksemørbrad med gemüse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksemørbrad
persille
timian
rosmarin

Sauce:
2 hakkede skalotteløg
1 stilk bladselleri
1 dl rødvin
2 dl kalve- eller hønsebouillon
¼ dl balsamico-vineddike
1 dl piskefløde
salt
peber

Puds mørbraden af for sener. Skær lomme til krydderurterne midt i mørbraden. Læg skyllede krydderurteblade i mørbraden og snør den sammen. drys med salt og peber.

Læg mørbraden i en bradepande og steg den 10 minutter ved 225 º. Dæmp varmen til 160 º og steg mørbraden yderligere ca. 20 minutter, afhængig af, hvor rødt kødet skal være. Et kødtermometer skal vise 58-62 º.

Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile ca. 15 minutter.

Sauce:
Svits løg og bladselleri i en gryde i smørret. Hæld rødvin ved og lad den koge ind til det halve uden låg.

Tilsæt bouillon og lad også den koge lidt ind. Hæld balsamico i saucen, kog den igennem, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her