Logo

Leverpostej, Sønderjydsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinelever
½ spæk
1 ½ -2 tsk salt
½ -1 tsk peber
¼ piskefløde
rasp af 4 tvebakker
2 tsk hvedemel
1 æg

Alt røres sammen, skal være lind som grød.

Kommes i foliebakker, og fryses.

Bages i vandbad i ovn ca. 1-1 ½ time ved varmluft 180ºC.

Serveres til frokost med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her