Logo

Rabarbergrød 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 gram rabarber
3 dl vand
1 dl sukker - efter smag.
3 spsk Maizena
 
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm stykker.
Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter.
Rør grøden igennem og smag til med sukker.
Udrør Maizena i koldt vand.
Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring. Kog grøden igennem i 1 minut.
De kogte rabarber kan evt. sies inden de laves til grød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her