Logo

Strømmingslåda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg strømming gøres i stand, udbenes og skylles. Løber godt af og drysses med salt og peber. 25 g smør røres sammen med 3 rensede, udbenede og finthakkede ansjovis, 2 spsk finthakket dild, 2 spsk tyk fløde og 1 spsk finthakket persille, eventuelt tilsat et par tsk ansjovisfond. Massen smøres på indersiden af strømmingerne, der rulles sammen, vendes i 1 ½ dl fint rasp og lægges i række i et smurt gratinfad. 25 g smør fordeles ovenpå, og fadet sættes i varm ovn i ca. 20 min., ved 175°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her