Logo

Sprødt kartoffel- og baconfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprødt kartoffel- og baconfad

4 pers.

 

750 g kartofler
2 tsk olivenolie
1 tsk frisk  rosmarin
½ tsk salt
¼ tsk peber
5 skiver bacon

Forvarm ovnen til 230°C.

Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Kom kartoflerne i et ovnfast fad.

Vend med olie, hakket rosmarin, salt og peber.

Skær baconen i mindre stykker og fordel den oven på kartoflerne.
Bag retten til baconen er sprød og kartoflerne er gennemstegte, ca. 35 min.

Servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her