Logo

Kalveschnitzel med hvidløgs courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To couverter

2 stk Kalveschnitzel
frisk timian
1 courgette
2 fed fint snittet hvidløg
½ citron
olivenolie
Salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter sammen med timian. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter. Skær courgetterne i skiver og rist dem på en pande med hvidløg indtil de bliver gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her