Logo

Gammeldags kommenbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
100 g rugmel
71/2 dl skummetmælk
50 g gær
450 g hvedemel
3 spsk olie
3 tsk salt
3 spsk kommen
½ tsk stødt fennikel

Gæren udrøres med den lunkne skummetmælk.
100 g rugmel og 500 g hvedemel tilsættes og dejen piskes til den er
elastisk og hæver 45 min. du øvrige ingredienser tilsættes, og dejen
æltes til den er smidig og ensartet, tildækkes og hæver 45 min.
Dejen formes til 2 - 3 brød, sættes på en smurt bageplade, efterhæver til dobbelt størrelse, ca. 30 min.
Pensles med æg, drysses med lidt kommen og bages ved 200° i ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her