Logo

Spanske sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses, drysses med salt og paprika og kommes et øjeblik i varm olie til de er stive. Derefter lægges de i et gratinfad, .dækkes med tynde løgskiver og knuste tomater. Det hele vædes med olie og krydres med salt og peber. Sød småtskåret spansk peber lægges på sildene med to fed hvidløg. Overhældes med olie og citronsaft. Stilles i ovnen og koger færdigt. Fadet afkøles, og når der serveres drysses med hakket persille og pyntes med citronspringere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her