Logo

Panerede squashskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 ½ dl squash i ½ cm. tykke skiver
1 pisket æg fortyndet med 2 spsk mælk
granola (fuldkornsrasp)
salt, peber
smør eller margarine
 
Læg squashskiverne i saltet vand i ca. 1 time.
Afdryp dem og læg dem på sugende papir.
Dyp hver skive i æggeblandingen og paner dem i granola.
Steges på hver side i smør til de er gyldne.
Serveres som tilbehør til bagte eller stuvede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her