Logo

Makaronilåda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-9 dl kogte suppehorn/makaroni
1 løg
2 spsk margarine
300-400 g kød (røget medister el. oksekød i tern el. rester)
1 ds flåede tomater
2 spsk tomatpure el. chilisauce
2 fed hvidløg
1 tsk kanel
1 tsk kommen
salt og peber
2-3 dl reven ost

Svits løg, hvidløg og kød. Tilsæt flåede tomater, chilisauce og krydderier. Kog til kødet er mørt (kødrester skal bare varmes). Tilsæt makaroni. Hæld blandingen i et ovnfast fad, drys reven ost over og gratiner ved 225ºC i 15-20 min.

Serveres med tomatsalat el. grøn salat og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her