Logo

Farsbrød med pølser og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flæskefars
3 partypølser
4 skiver bacon
2 æg
1 revet skalotteløg
1 dl rasp
1 tsk basilikum
salt
peber

Pølserne skæres i skiver og baconen i tern.
Det æltes sammen med farsen og de øvrige ingredienser til en ensartet masse. formes til et brød som bages ca en time ved 200ºC.

Tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater,
1 dl vand,
1 hakket zitauerløg
1 presset fed hvidløg,
1 spskkoncentreret tomatpure,
1 tsk basilikum,
1 tsk sukker,
salt og peber.

Serveres med Tomatsauce, spaghettiskruer og kogt broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her