Logo

Fiskeruller i purløgsauce i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 torskefileter
50 g røget spæk
1 løg
1 spsk tomatpure
¼ l. yoghurt
2 bdt purløg
citronsaft
 
Dryp citronsaft på fiskefileterne og lad dem stå koldt, mens det øvrige tillaves.
Skær spækket i ganske små terninger og rist dem på panden.
Tag dem op med en hulske og brun de grofthakkede løg i fedtstoffet.
Krydr fiskefileterne med salt og peber.
Pensl dem på indersiden med tomatpure og strø spæk og løg på.
Rul dem sammen fra halen og opefter og fæstn dem med kødpinde eller
tandstikker.
Læg fiskerullerne i den gennemfugtede stegeso ved siden af hinanden.
Rør den fintklippede purløg op i yoghurten og hæld den over
fiskerullerne.
Fisken mørner på ca. 45 minutter ved 220ºC.
Spis hvide kartofler og en tomatsalat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her