Logo

Figenkonfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rå marcipan
250 g figner
Chokolade til overtræk
 
Fignerne hakkes i kødhakkemaskine.
250 g marcipan rulles ud i et rektangulært stykke på ca. 12x16 cm.
De hakkede figner smøres ud i et jævnt lag.
Herefter stilles det på køl et par timer.
Efter afkøling kan det skæres ud i stænger på ca. 2 cm bredde og 12
cm længde - kan også skæres i små stykker på 1 ½ - 2 cm og er nu
klar til at blive overtrukket med chokolade - kan dog udelades.
 
Tips: Vil man gøre det mere spændende kan spiritus tilsættes
marcipanen inden udrulningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 802 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her