Logo

Tips: Hård farin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Hård farin

Er farinen blevet hård og der skal bruges noget i en fart, kan fari­nen rives på den fine del af rivejernet.

Farin, der er ble­vet hård, bliver blødt igen, hvis der lægges et stykke brød eller et stykke æble i sukkerdåsen.

Erstatning for farin: Brug sukker og mørk tyk sirup til bagning, hvis farinen er sluppet op. Beregn 1 spsk mørk tyk sirup pr. 225 g hvidt sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 5.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her