500 g kalkunkød i tern
1 ½ dl soya
3 fed pressede hvidløg (gerne flere)
½ tsk paprika
½ tsk karry
½ tsk cayennepeber
salt og peber efter behag
2 spsk olie
Stegte grønsager:
2 peberfrugter (rød/gul)
1 bk friske bønnespirer (el. dåse)
250 g friske champignon
1 løg
300 g gulerødder
Soyaen blandes med de pressede hvidløg og krydderierne.
Kalkunternene vendes i marinaden og sættes på køl i minimum 1 time. Husk at røre rundt i kødet af og til.
Peberfrugter, champignon, løg og gulerødder snittes fint.
Olien opvarmes i wokken (tykbundet gryde er også fint) og kalkunternene incl marinaden hældes i.
Kødet vendes jævnligt til det er gennemstegt.
Tag kødet op af wokken med en hulske og lad marinaden blive tilbage. Svits nu alle grønsagerne i marinaden til de har en passende konsistens. Tilsæt atter kødet og bland det med grønsagerne.
Retten simrer i ca. 5 minutter.
Retten er nu klar til at blive serveret med basmatiris og lune flûtes.