Logo

Soyamarineret kalkun i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkunkød i tern
1 ½ dl soya
3 fed pressede hvidløg (gerne flere)
½ tsk paprika
½ tsk karry
½ tsk cayennepeber
salt og peber efter behag
2 spsk olie
 
Stegte grønsager:
2 peberfrugter (rød/gul)
1 bk friske bønnespirer (el. dåse)
250 g friske champignon
1 løg
300 g gulerødder
 
Soyaen blandes med de pressede hvidløg og krydderierne.
Kalkunternene vendes i marinaden og sættes på køl i minimum 1 time. Husk at røre rundt i kødet af og til.
Peberfrugter, champignon, løg og gulerødder snittes fint.
Olien opvarmes i wokken (tykbundet gryde er også fint) og kalkunternene incl marinaden hældes i.
Kødet vendes jævnligt til det er gennemstegt.
Tag kødet op af wokken med en hulske og lad marinaden blive tilbage. Svits nu alle grønsagerne i marinaden til de har en passende konsistens. Tilsæt atter kødet og bland det med grønsagerne.
Retten simrer i ca. 5 minutter.
Retten er nu klar til at blive serveret med basmatiris og lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her