4 spsk olie
6 tørrede røde chilier
1 fed hvidløg hakket
300 gram kyllingekød skåret i skiver
1 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
½ tsk sukker
1 tsk chilipasta
3 spsk bouillon
50-75 gram ristede cashewnødder
2 forårsløg skåret i 2.5 cm store skiver
Varm 1 spsk olie i en wok og steg de tørrede chilier indtil de er brune.
Tag dem op, og stil dem til side.
Kom resten af olien i wokken og steg hvidløget gyldent.
Tilsæt kyllingekød, østerssauce, fiskesauce, sukker og chilipasta, og steg det under omrøring, indtil kyllingekødet er let brunet.
Dæmp varmen, tilsæt bouillon, og lad retten koge nogle minutter længere. Rør rundt en gang imellem.
Når kyllingekødet er mørt og gennemstegt, tilsættes cashewnødder,
chilier og forårsløg, og det hele røres godt sammen.
Retten tages af varmen og serveres med ris til.