Logo

Tarteletter med bulgurcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 tarteletter
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 kvist timian
1 ½ dl piskefløde
300 g bulgur
¼ knsp. cayennepeber
½ tsk paprika
olie
Maizena

Pynt:
bacon
purløg.

Peberfrugterne skæres i korte skiver og sauteres møre i olie ved svag
varme.
Bulgur hældes i kogende vand og koges i ca. 8 min.
Timian, cayennepeber og paprika tilsættes peberfrugterne, fløden hældes over og koges op.
Jævn med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Bulgur blandes i cremen og smages til med salt og peber.
Pyntes med sprødstegt bacon og purløg.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her