1 ung høne
3 spsk smør eller margarine
1 tsk karry
1 knsp. muskatnød knust
1 knsp. sukker
saft af 1 citron
1 tsk stødt ingefær
mangochutney
2 appelsiner
¼ l. sur fløde
1 æggeblomme
Del den rensede høne i portionsstykker.
Gnid dem med salt, peber og citronsaft.
Læg smørklatter i den gennemfugtede stegeso og anbring kødstykkerne i
gryden.
Lad retten stege ca. 70 minutter ved 220ºC.
Tilsæt karry, muskatnød, salt, sukker, lidt citronsaft og de småtskårne
appelsinstykker.
Steg retten yderligere ca. 10 minutter, til kødet er mørt.
Kom den sure fløde og mangochutney i.
Smag til og leger den til allersidst med æggeblomme, der er pisket ud i
lidt koldt vand.
Spis løse ris til.