Logo

Høne ”Calcutta” i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ung høne
3 spsk smør eller margarine
1 tsk karry
1 knsp. muskatnød knust
1 knsp. sukker
saft af 1 citron
1 tsk stødt ingefær
mangochutney
2 appelsiner
¼ l. sur fløde
1 æggeblomme
       
Del den rensede høne i portionsstykker.
Gnid dem med salt, peber og citronsaft.
Læg smørklatter i den gennemfugtede stegeso og anbring kødstykkerne i
gryden.
Lad retten stege ca. 70 minutter ved 220ºC.
Tilsæt karry, muskatnød, salt, sukker, lidt citronsaft og de småtskårne
appelsinstykker.
Steg retten yderligere ca. 10 minutter, til kødet er mørt.
Kom den sure fløde og mangochutney i.
Smag til og leger den til allersidst med æggeblomme, der er pisket ud i
lidt koldt vand.
Spis løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her