Logo

Friturestegte grønsager som i Arabien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
1 kartoffel
1 aubergine
2 zuchini eller squash
1 grøn peberfrugt
1 gulerod
1 lille blomkålshoved
¼ liter yoghurt
1 håndfuld mynteblade
salt - friskkværnet peber     
 
Rigeligt olivenolie - mindst ¾ l - ophedes i en kasserolle.
Agurken skrælles og hakkes. Kartoflerne skrælles og skæres i skiver sammen med zuchini, auberginen og guleroden.
Fjern frøstolen fra peberfrugten og skær kødet i strimler.
Pluk blomkålen i buketter.
Ingredienserne steges i små portioner og drypper af på papir.
Servér på et fad og stil en skål med en blanding af yoghurt, agurk og mynteblade i midten.
Grønsagerne drysses med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her