Til 10 personer
10 æg
10 spsk sukker
10 spsk olivenolie
16 gram bagepulver
100 gram mørk farin
900 gram hvedemel
1 citron
1 spsk rom
1 spsk anis likør
1 spsk cognac
2 liter Girasole olie
1 lille glas acaciehonning
Pisk æggene, sukkeret og olien, og tilsæt samtidigt hvedemel.
Tilsæt bagepulver og de tre likører, som forinden skal blandes med lidt hvedemel, så de ikke ødelægger de rå æg.
Riv forsigtigt citronskallen i, uden at det hvide kommer med.
Bland forsigtigt - men grundigt - og lad det stå en halv time.
Kom olien i en otte centimeter dyb kasserolle, varm den forsigtigt op og kom dejen i med en ske, og skru så varmen ned igen.
Gennemsteg dejklumperne i 7-10 minutter indtil de bliver gyldne.
Husk at vende hvert minut.
Tør dem i køkkenrulle og kom dem på et fad og hæld lidt acaciehonning på som pynt.