Logo

Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter
75 g smør
salt, friskkværnet peber
4 fed hvidløg
1 bundt persille
200 g champignon
saften af en citron
citronbåde
 
Brun koteletterne i det meget varme smør, og tag dem over på et fad.
Pil og knus hvidløgene ved hjælp af en kniv, og hak dem fint. Skyl persillen
og hak den let.
Skær roden af champignonerne og del dem i halve.
Kom hvidløg, persille og champignonerne på panden i fedtstoffet fra
koteletterne.
Lad det riste under omrøring 1-2 min.
Hæld citronsaften i og rør.
Læg koteletterne tilbage og lad dem simre ca. 10 min. på hver side.
Server koteletterne sammen med citronbåde og evt. kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her