Logo

Tips: Dåsen åbnes i bunden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det kan undertiden være van­skeligt at få indholdet ud af en konservesdåse, hvis det dre­jer sig om leverpostej eller an­det i fast form, uden at skulle skære det ud i småbidder. Men problemet løses ganske enkelt: Når låget er skåret fri, vendes dåsen, og med dåseåbneren »bider« man et lille lufthul i bunden af dåsen. Herefter er indholdet let at tage ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her