Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca. 10 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)
750 g hakket kalkun- eller svinekød
4 spsk rasp
2 spsk hakkede kapers
lidt hvedemel
salt og peber
lidt tørret estragon
fedtstof til stegning
Champignonsauce:
½ kg små champignoner
3 spsk smør
1 ½ dl fløde
1 dl bouillon
lidt citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
båndspaghetti med hakket persille eller små kogte kartofler
Bland kødet med rasp og hakket kapers.
Form til krebinetter og vend dem i lidt hvedemel.
Krydr med salt, peber og estragon.
Steg krebinetterne ved middel varme i 5 min. på hver side.
Hold dem varme.
Rist de rensede champignoner i smør i en gryde.
Tilsæt fløde og bouillon og kog det sammen nogle min.
Tilsæt væden fra krebinetterne.
Kog igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret krebinetterne på et fad og hæld champignonsaucen ved.
Kan serveres med båndspaghetti tilsat hakket persille eller med små kogte kartofler.