Logo

Fårekød i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

490 g fårekød, skåret i små tern
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 hakkede stænger bladselleri
1 frist hakket chili uden kerner
½ spsk karrypulver 
2 kartofler i terninger
300 ml. fond eller vand
2 tsk sukker
olie
friskkværnet salt og peber

 
Læg kødet i en skål og tilsæt løg, hvidløg, bladselleri, chili, karrypulver,
salt og peber og sørg for, at kødet er dækket til med de andre
ingredienser.
Lad det hvile natten over eller i mindst fire timer.
Varm olien i en gryde og tilsæt sukker.
Rør godt rundt, til det begynder at ryge.
Kødet tilsættes sammen med krydderier og grønsager.
Det hele røres rundt.
Når kødet er brunet på alle sider, tilsættes fonden.
Der røres på ny.
Skru ned for varmen, og lad retten simre i 1 ½ time, til kødet er
næsten mørt.
Tilsæt kartoffelterningerne og lad retten koge i yderligere en halv
time.
 

Fra Jamaica

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her