2 personer
1 Lyssejfilet eller anden fladfisk
1 krølsalat gerne rød
1 feldsalat
1 bdt rucola
1 hjertesalat
1 pose pinjekerner
1 kvist estragon
4 søde appelsiner
smør efter behag
evt. kørvel
Del fisken i passende stykker, krydr. m. salt og peber og læg et par kviste frisk estragon ovenpå. Bag fisken i ovnen på 200ºC i ca 15 min.
Portionsanret diverse salater på en stor tallerken, rist pinjekerner på en tør pande og drys over salaten. Pres saften af appelsinerne og reducer til ca. det halve, herefter piskes smør i fonden til passende konsistens. Fisken placeres på salatbunden og appelsinsauce hældes over.
Pynt evt. med en kvist estragon, evt. lidt fintklippet kørvel, en kvist rucola og lidt revet appelsinskal (hvad man nu ønsker).
Det er en himmerigsret, billig, sund og - ret kaloriefattig.