600 g torskefilet
400 g spinat
3 spsk smør
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
revet muskatnød
salt
peber
lasagneplader (forkogte)
100 g revet ost
2 fed hvidløg
1 løg
4 dl vand
Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie, og tilsæt den optøede spinat samt salt og peber. Hvis du bruger frisk spinat, skal du regne med 800-900 g Herefter tilsætter du vand, og spinatblandingen skal have ca. 5 minutter ved svag varme. Hæld væden fra.
Skær fiskefileterne i tynde strimler. Du kan bruge alle former for torskefisk. Til ostesauce smeltes smørret. Pisk hvedemel i og spæd op med mælk. Saucen koges igennem under omrøring, og der smages til med muskatnød, salt, peber og revet ost.
Smør et ovnfast fad, læg lagvis fiskefileter, spinatblanding, lasagneplader , ostesauce og så fremdeles. Det øverste lag skal være ostesauce, og der kan evt. drys ses et tyndt lag revet ost øverst.
Lsagnen skal bages i ca. 30-40 minutter ved 200°, og den serveres fx. med tomatsalat og brød.