1 svinekotelet uden ben ca. 2 cm tyk.
salt, peber
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie
½ tsk oregano
1 tsk ancho style chilipeber
1 dl bouillon - gerne grønsagsbouillon
150 g majskerner - helst fra dåse
1 stor tomat.
Forskellige friske snittede grønsager
Hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien ved middelvarme i 4 min.
uden de tager farve.
Tilsæt oregano, ancho style chilipeber, bouillon samt majs og lad koge i 10. min uden låg ved svag varme.
Tomaten halveres, fjern kerner og skær tomatkødet i små tern.
Kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili.
Dup koteletten tør med køkkenrulle.
Krydr med peber og brun den ved en god varme 1 min. på hver side.
Skru ned til middelvarme og steg koteletten færdig ca. 3 min. på hver side.
Krydr med salt.
Anret koteletten sammen med majssalsa og servér forskellige snittede
friske grønsager til.