Logo

Mexikansk svinekotelet med majssalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinekotelet uden ben ca. 2 cm tyk.
salt, peber
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie
½ tsk oregano
1 tsk ancho style chilipeber
1 dl bouillon - gerne grønsagsbouillon
150 g majskerner - helst fra dåse
1 stor tomat.
Forskellige friske snittede grønsager
 
Hakket løg og knust hvidløg svitses klare i olien ved middelvarme i 4 min.
uden de tager farve.
Tilsæt oregano, ancho style chilipeber, bouillon samt majs og lad koge i 10. min uden låg ved svag varme.
Tomaten halveres, fjern kerner og skær tomatkødet i små tern.
Kom tomaten i, kog op og smag til med salt samt ekstra chili.
Dup koteletten tør med køkkenrulle.
Krydr med peber og brun den ved en god varme 1 min. på hver side.
Skru ned til middelvarme og steg koteletten færdig ca. 3 min. på hver side.
Krydr med salt.
Anret koteletten sammen med majssalsa og servér forskellige snittede
friske grønsager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her