Logo

Lammegryde 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammesmåkød
2 løg
1 spsk olie
3 dl bouillon eller vand
1 tsk salt
groftkværnet peber
2-3 gulerødder
2-3 stilke bladselleri

Lammekødet skæres i store terninger. Løgene skæres i skiver.

Kød og løg brunes i en gryde i olien. Bouillon, salt og peber tilsættes og kødet småkoger under låg i ca. 30 minutter.

Gulerødder og bladselleri skæres i skiver og tilsættes. Retten koger yderligere ca. 15 min. til kød og grønsager er møre.

Tips:Retten kan krydres med hvidløg og finthakket mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her