Logo

Ostefundue med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hvidløg
1 ½ dl tør hvidvin
1 tsk citronsaft
1 tsk karry udrørt i 1 spsk spilkogende vand
250 g reven gruyere ost
185 g reven cheddar ost
1 tsk Maizena
2 spsk tør sherrey
Pitabrød

Gnid indersiden af gryden med hvidløget.
Hæld vin og citronsaft i gryden og varm det op, til det bobler, skru ned for varmen, tilsæt karrypasta og lidt efter lidt den revne ost. Rør i gryden og fortsæt med at rør til osten er smeltet.
Rør en jævning af Maizena og sherry og kom det i ostebalndingen.
Lad det simre under omrøring i 2 - 3 min., til massen er tyk og glat.
Fornduen må IKKE koge.

Servering:
Pitabrød er en god erstatning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her