Logo

Hornfisk med ærtesauce - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfisk med ærtesauce - Marie's 

Til 4 personer

2 udbenede hornfisk

4 spsk hvedemel

salt og peber

smør til stegning

Ærtesauce:

125 g champignoner

1 lille finthakket løg

2 spsk smør

2 dl fiskebouillon og 1 dl hvidvin eller 3 dl fiskebouillon

300 g ærter

1 dl fløde

1 bdt purløg

 

Begynd med saucen: Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde - det skal ikke blive brunt.

Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i

Lad det koge uden låg i 10 minutter.

Purer det gennem en sigte eller kom det i blender.

Hæld tilbage i gryden og kom fløde i.

Varm igennem og smag til med salt og peber.

Skær fisken i passende stykker og vend dem i hvedemel.

Drys dem med salt og peber og steg fisken i smør på en pande.

Server ærtesaucen til sammen med små, (nye) kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her