Til 4 personer
2 udbenede hornfisk
4 spsk hvedemel
salt og peber
smør til stegning
Ærtesauce:
125 g champignoner
1 lille finthakket løg
2 spsk smør
2 dl fiskebouillon og 1 dl hvidvin eller 3 dl fiskebouillon
300 g ærter
1 dl fløde
1 bdt purløg
Begynd med saucen: Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde - det skal ikke blive brunt.
Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i
Lad det koge uden låg i 10 minutter.
Purer det gennem en sigte eller kom det i blender.
Hæld tilbage i gryden og kom fløde i.
Varm igennem og smag til med salt og peber.
Skær fisken i passende stykker og vend dem i hvedemel.
Drys dem med salt og peber og steg fisken i smør på en pande.
Server ærtesaucen til sammen med små, (nye) kartofler.