Logo

Rødspættegryde med kartofler - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig og nem ret, som kan tilberedes med hele fisk eller med fileter.

 

 Til 4 personer

ca. 1 kg rensede rødspætter

¾-1 kg kartofler (helst nye)

3 grofthakkede løg

1 bdt persille

1 kvist timian

salt og peber

3 spsk smør

1 bdt purløg

 

Skær fisken i portionsstykker.

Skyl kartoflerne og skrab dem evt. og del dem i kvarter.

Læg dem i en (serverings-) gryde og hæld så meget vand ved, at de lige er dækkede heraf.

Drys med salt.

Tilsæt grofthakket løg, hakket persille og timian og kog i 15 minutter.

Kom fisken i og kog endnu 5-10 minutter.

Hæld smeltet smør over retten lige inden serveringen og drys med klippet purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her