Logo

Finthakket medisterpølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fersk kalvekød nr 2
1 kg flæskekød nr 2
2 kg hovedkød eller sokød gerne noget fedt nr 2
100 g flormel pr. kg af alt kød
30 g løg pr. kg af alt kød
5 g krydderblanding pr. kg af alt kød
28 g salt pr. kg af alt kød
100 g sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt

Medister krydderi blanding:
100 g stødt peber
50 g koriander
40 g muskatnød
20 g allehånde
10 g kardemomme

Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i hurtighakkeren med salt, hvedemel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst hovedkødet, dog må man ikke få det hele for lindt.
Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her